среда, 2. новембар 2011.

"Napad je najbolja odbrana - HEMORUSH"

Strategija: napad je najbolja odbrana
Potrebno je postići mentalni i psihički fokus pre treninga jer muskulatorni i nervni sistem snabdeveni ključnim ergogenim sastojcima pre dizanja tereta dobijaju na volumenu i snazi znatno brže, pa su uspeh i rezultati zagarantovani.

Taktika: patentirana formula za stvaranje snage i energije pre treninga
Pojava psihičkog i fizičkog zamora redukuje mogućnost postizanja željenih rezultata, snagu i izdržljivost, a to je neophodno za dobijanje na masi, veličini i snazi mišića i prokrvljenosti. HemoRush™ istovremeno deluje na tri polja - unapređuje energetski metabolizam, protok i volumen krvnih sudova i aktivira neurotransmitere. Rezultat je znatno veća snaga neophodna za podizanje velikih težina, brži rast mišića, sagorevanje masti i bolji i efikasniji oporavak. HemoRush™ je sinergijska formula za uzimanje pre treninga, jer trenutno deluje i u kratkom vremenskom periodu daje vidljive rezultate.

Suština: 7 sinergijskih formula za povećanje snage, energije i izdržljivosti
HemoPump™ za aktiviranje azotoksida povećava dotok kiseonika, hranljivih sastojaka i hormona do mišića, što ima za posledicu veću proizvodnju energije i snage i brži oporavak od treniga. Sastoji se od dva zaštićena sastojka - Hemovol™ i AE2™, koji služe za sprečavanje gubitka mišićne mase i koji imaju antikataboličko dejstvo. HemoCell™ kreatinska transportna matrica sastoji se od tri vrste kreatina, koji predstavljaju zlatni standard među suplementima za unapređenje opšte telesne kondicije. To su: tri-kreatin orotat, magnezijum kreatin helat i kreatin etil estar. Kreatin povećava fizičku spremnost i mišićnu masu, a time i mogućnost podizanja velikih težina i veći broj ponavljanja. Tri-kreatin orotat u sebi objedinjuje molekul kreatina sa orotinskom kiselinom, posrednikom u procesu stvaranja karnozina i adenozin tri-fosfata u mišićnim ćelijama. Karnozin puferizuje mlečnu kiselinu, koja se nagomilava u mišićima izloženim velikim naporima i koja izaziva zamor i otkazivanje mišića, a adenozin tri-fosfat je neophodan za snabdevanje ćelija energijom. HemoBuilding™ EPO matrica je zaštićena mešavina tradicionalnih kineskih i zapadnih biljnih ekstrakata koji stimulišu energiju i izdržljivost uz ehinaceju, koja jača imunitet i ublažava upale. Intraćelijska ATP matrica dodatno stimuliše obnavljanje rezervi adenozin tri-fosfata, osnovnog energetkog molekula. Ova matrica poboljšava aerobni metabolizam i stvaranje energije kod mišića pod opterećenjem i smanjuje umor, za šta je naročito zaslužan beta-alanin, koji odlaže pojavu zamora i povećava kontraktilnost mišićnih vlakana. Matrica za poboljšanje neurogenih karakteristika i Inferno™ energetska i termogena matrica neophodne su za koncentraciju i mentalno fokusiranje. To je kombinacija biljnih ekstrakata i aminokiselina, koji na prirodan način podstiču mentalnu aktivnost, potiskuju apetit i osećaj gladi i pojačanom termogenezom stimulišu sagorevanje masti.
Preporučeno doziranje i način upotrebe:
Sadržaj 1 dozirne merice pomešati sa 2 do 3 dl hladne vode. Uzeti 20 minuta pre treninga. Ne uzimati više od 1,5 dozirne merice odjednom.
OLYMP FITNESS SHOP
INFO TEL.
018/250-552