четвртак, 27. октобар 2011.

"Full Combat" - by "Ultimate Nutrition"


SAMO ZA OZBILJNE VEZBACE

FULL COMBAT MASS GAINING

Ako želite da pređete u težu kategoriju, ili trebate da dobijete koji kilogram kako bi ste ojačali, kao i da ne dozvolite opadanje kilaže usled žestokih treninga– Full Kombat Mass Gaining je pravi izbor za taj zadatak. U jednom obroku sadržano je čak: 50 grama proteina koji imaju produženo dejstvo u ishranjivanju i izgradnji mišićne mase i snage. Ovim proteinima dodato je 70 grama različitih ugljenih hidrata za podizanje nivoa energije i obnovu energetskih depoa. Mass Gaining za razliku od drugih gejnera u sebi sadrži još i zdrave masti koje daju dodtanu energiju i pokreću salo da se topi i da se iskoristi kao energetsko gorivo. Zdrave masti oporavljaju organizam, daju neophodnu svežinu, pomažu borcu da izdrži napore koje do tada nije mogao. Uz sve ovo navedeno dodajte vitamine I minerale, pravilnu ishranu obogaćenu ugljenim hidratima, proteinima, zdravim mastima, stručan trening i adekvatan odmor – dobićete pravu Full Kombat kombinaciju za dobijanje snage i mase neophodne za odgovor na borbene izazove.
Full Kombat Mass Gaining je gejner koji se koristi u periodu rada na snazi borca I pravi je suplement za sve one koji hoće da povećaju svoju snagu I masu mišića. Takođe ovaj gejner je dobar I za one koji u toku napornih fizičkih priprema lako gube kilograme - uzimajući Mass Gaining sprečiće neželjeno opadanje kilaže I gubitak snage.

Korišćenje: Razmutiti tri merice Mass Gaininga u mleku ili vodi I piti između obroka.

Pakovanje: 2.9kg
Napomena: Borci koji već imaju kalorijski regulisanu ishranu i proteinsku večeru jer ne žele da dobiju kilograme, ne treba da se plaše da će preći u višu kategoriju ako uzimaju Mass Gaining ali isključivo kao Post Workout Meal. Potrebno je da ovaj suplement uzimaju odmah posle treninga jer ugljeni hidrati koji se nalaze u njemu biće iskorišćeni kao energija a proteini će nadoknaditi mišićima na treningu potrošene amino kiseline - rezultat toga je da će se telo odlično osećati, mišići će jačati, vidljive i ne vidljive masti će se topiti a kilaža će stagnirati.
Naporni treninzi! Iscrpljujuće borbe! Mišići su pod konstantnim pritiskom i stresom! Svi koji se bave borilačkim sportovima znaju koliko puta u toku treninga i borbe bivaju dovedeni u krizne situacije! Svi fizički elementi moraju biti ispoštovani: Snaga, Brzina, Eksplozivnost, Izdržljivost... Za razliku od drugih sportova, u borilačkim se svaki segment fizičke ne pripremljenosti bolno kažnjava. Zato je važno za svakog borca da bude „FULL SPREMAN“. Ultimate Nutrition aktivno prati MMA takmičenja od samog početka i bio je deo tima čuvenog Ultimate Fight šampiona Olega Taktarova koji je tu titulu osvojio na 6 UFC takmičenju 1995 godine. Od tada do sada Ultimate Nutrition je pratio mnoge UFC-MMA borce. Član Ultimate Nutrition tima danas i jedan od najperspektivnijih boraca Thijago Silva koji je član „American Top Team“ i jedan je od najboljih boraca danjašnjice. Deo velike Ultimate Nutrition boračke priče su i dvojica najvećih zvezda Wrestlinga svih vremena; John Cena i Holk Hogan. John Cena najveći savremeni Wrestling super-star raspolaže izuzetnim fizičkim performansama i odličan je poznavalac treninga i suplementacije. Holk Hogana ne treba posebno predstavljati jer je On najsjajnija zvezda Wrestlinga svih vremena. Holk Hogan koji osim što je prava medijska atrakcija svojim ogromnim iskustvom ističe se u dobrom poznavanju treningu u teretani i radu na specifičnoj snazi i eksplozivnosti koja može biti primenjena na ringu. Hulk koji je prava američka legenda, prihvatio je da postane jedan od glavnih savetnika u kreiranju Ultimate Nutrition proizvoda. Ogromno iskustvo koje stručnjaci iz kompanije Ultimate Nutrition imaju u praćenju i konsultovanju sa samim borcima i njihovim trenerima o tome kakva je suplementacija potrebna UFC-MMA-Wrestling borcima dovela je do nastanka posebne linije proizvoda nazvane FULL KOMBAT. Ova linija u celini sadrži sve što je jednom borcu potrebno kako bi se uspešno pripremio za izazove. Full Kombat proizvodi su za sve one koji se bave borilačkim sportovima i žele da svoje telo dovedu do vrhunskih rezultata. Ovi suplementi su za borce koji veruju u rezultate svog napornog rada, imaju viziju i znaju da moraju ulagati u sebe! Full Kombat proizvodi su namenjeni da se koriste kao celina, jer svaki suplement pokriva jedan deo potreba borca u toku dana. Takođe ovi proizvodi se mogu uzimati i pojedinačno i njihovi efekti su detaljno opisani u tekstovima. Preporuka za prave rezultate je da se koristi cela linija proizvoda u isto vreme, naročito u periodu pripreme za borbu, jer borac mora da ima sve što mu je potrebno kako bi mogao da odgovori najvećim i najtežim ispitima koji se polažu u borbi na ringu, oktagonu, tatamiju....



INFO TEL.
063/259-827

1 коментар: